A mobilunk biztonsága nem luxus

Amikor egy luxus kategóriájú készüléket használunk, ne feledkezzünk meg a védelméről sem.
A mobilunk biztonsága nem luxus

Nem kell ahhoz világsztárnak lenni, hogy valaminek felbecsüljük az értékét, és aszerint is bánjunk vele. Míg a hírességek a fenekükre és a lábukra kötnek óriási összegű biztosításokat, mi a magánéletünket őrző készülékekre vigyázhatnánk úgy, ahogy azt valójában megérdemlik.

A mobiltelefonok ma már többet tudnak rólunk, mint a tinédzser éveinkben vezetett titkos naplók, és nem csak azért, mert a titkos napló csak egy app a sok közül a mobilon futó több ki tudja, hogy mennyi közül. Ez persze csak a belbecs egy része, de ott van ezt a rengeteg tudást őrző borítás is. Maga a készülék, ami sokszor vagyonokba kerül, aztán pedig erről megfeledkezve bánunk vele néha akarva, néha akaratlanul.

Az iGlass.hu webáruház termékei abban állnak a rendelkezésünkre, hogy ezek az apró, de annál fontosabb tárgyak megkapják az őket megillető védelmet. A magas színvonalú termékeknek köszönhetően Magyarország első számú iPhone kijelzővédő márkájává vált az iGlass, hogy a különféle funkciókkal rendelkező üvegfóliákkal láthatatlan és professzionális oltalmazóként kezelje a készülékeinket.

A forgalmazott kijelzővédő fóliák használata egyszerű, mint a karikacsapás, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé lennének strapabíróak, hiszen kimagaslóan magas karc- és ütésállósággal rendelkeznek. Az egyedülálló módon garanciális termékek, amilyen az iGlass Pro és az iGlass Privacy Pro mellett egyéb hasznos kiegészítőket is találunk a webáruház kínálatában, amikkel teljessé tehetjük a készülékünk nyújtotta élményt, miközben nem kell attól sem tartanunk, hogy egy esetleges sérülés meggátol abban, hogy ezt kiélvezzük.

A professzionális üvegfóliák tehát a védelem mellett akár a magánszféránk megóvását is lehetővé teszik, hiszen adott típusú termékkel csak szemből látható a készülék kijelzője, így nem kell attól tartanunk, hogy például a tömegközlekedési eszközön mellettünk utazó végigkövetheti a beszélgetésünket, böngészésünket. A webáruház kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális megoldást, amivel a védelem többé nem luxus, hanem alapvetés lesz.

Kapcsolódó cikkek

Soha nem látott növekedésre készül az iGlass

Soha nem látott növekedésre készül az iGlass

Rácsaptak a vásárlók a iPhone-ok 13-as üvegfóliákra.

Az év legjobb okostelefonjai

Az év legjobb okostelefonjai

Akad konkurenciája bőven a Samsung Galaxy S21-nek! Teszteltük a piac legjobb 5G-s telefonjait!