Megérkezett a Safis élményalapú utazási szoftvere, a Wingman

Itt a Wingman app!
Megérkezett a Safis élményalapú utazási szoftvere, a Wingman

Megkezdte nyilvános, ingyenes tesztjét a Safis Csoporthoz tartozó startup, a Safisoft Magyarország Kft. okostelefonra kifejlesztett Wingman nevű appja.

Már tervezgeted a nyaralást? Szeretnéd végre igazán feledhetetlenné tenni az utazást és a pihenést? Csodás helyeket, élményeket keresel, életre szóló kalandokat remélsz? Honlapok sokaságát böngészed, drága útikönyveket vásárolsz, hogy felkészülj a nagy kalandra, és mégis előfordul, hogy csak a helyszínen szembesülsz azzal, hogy a hely, amit annyira szerettél volna látni megszűnt, vagy felújítás miatt éppen zárva tart, netán hetekkel korábban kellett volna a bejutáshoz online jegyet váltanod és nem tudtál erről? Bosszantott már, hogy miután véget ért az utazásod, csak utána értesültél róla, hogy a közeledben fantasztikus kirándulási és programlehetőségek voltak?

A Safis startup gyára zsebbe gyömöszöli az idegenvezetőt

Engedd, hogy melléd szegődjön egy igazi szárnysegéd az utazásodon! Egy applikáció a Safis startup gyárából a Wingman, amely segít eligazodnod az adott ország szokásaiban, túrákat javasol számodra, hogy megtalálj minden fontos látnivalót, amely az adott városban fellelhető. Sőt, a Wingman, mint a személyes idegenvezetőd, mesél neked a város nevezetességeiről. Olyan helyeket, legendákat ismerhetsz meg, amelyekről még lehet, hogy a helyiek sem tudnak. A történeteket neves szinkronszínész meséli el neked angol vagy magyar nyelven. Nincs más dolgod, csak kiválasztani a téged érdeklő célpontot az applikáció folyamatosan bővülő kínálatából.

Az adott helyhez idegenvezetők és turisztikai szakemberek által összeállított túrák sokasága kapcsolódik, amelyet kreditekkel vásárolhatsz meg. Az alapján is mazsolázhatsz a kínálatból, hogy kivel utazol, mekkora a költségkereted és mit szeretnél csinálni: aktív kikapcsolódásra, romantikus programra, nevezetes helyekre vagy éppen gasztrokalandra vágysz.

A Wingman navigációja segít abban, hogy biztosan megtaláld az adott város legrejtettebb kincseit, legkülönlegesebb helyeit, és megismerd a legizgalmasabb történeteket is, amelyről az útikönyvek sem írnak. Sőt, olyan egyszerűnek tűnő, de idegen környezetben gyakran nagy kihívást jelentő feladatok megoldásában is segít az app, mint például hol találsz a tartózkodási helyed közelében mosdót, pénzautomatát, hogyan használhatod a közösségi közlekedést.

Elsőként Budapesten és Londonban kalandozhatsz, de rövidesen újabb városokkal bővül a kínálat. Kalandra fel! A Wingman legyen veled!

Safis, a startup gyár

Kapcsolódó cikkek

A legjobb magyar sportfogadó oldalak bemutatása

A legjobb sportfogadó oldalak Magyarországon

A legjobb magyar sportfogadó oldalakat mutatjuk be.

Bigo, a kínai livestream-platform

Semmittevés LIVE - Bigo, a kínai livestream-platform

A kínai livestream-platform a pandémia alatt óriási érdeklődésre tett szert, rengeteg követőt és „művészt” szerzett. Sokaknak jelentős bevételt hoz.

Webshop üzemeltetési költségek: ezekkel mindenképpen kalkulálj!

Webshop üzemeltetési költségek: ezekkel mindenképpen kalkulálj!

Mióta a járvány berobbant, hatalmas mértékű lett a digitalizáció, hiszen az extrém körülményekhez valahogyan alkalmazkodni kellett.