Megérkezett a Safis élményalapú utazási szoftvere, a Wingman

Itt a Wingman app!
Megérkezett a Safis élményalapú utazási szoftvere, a Wingman

Megkezdte nyilvános, ingyenes tesztjét a Safis Csoporthoz tartozó startup, a Safisoft Magyarország Kft. okostelefonra kifejlesztett Wingman nevű appja.

Már tervezgeted a nyaralást? Szeretnéd végre igazán feledhetetlenné tenni az utazást és a pihenést? Csodás helyeket, élményeket keresel, életre szóló kalandokat remélsz? Honlapok sokaságát böngészed, drága útikönyveket vásárolsz, hogy felkészülj a nagy kalandra, és mégis előfordul, hogy csak a helyszínen szembesülsz azzal, hogy a hely, amit annyira szerettél volna látni megszűnt, vagy felújítás miatt éppen zárva tart, netán hetekkel korábban kellett volna a bejutáshoz online jegyet váltanod és nem tudtál erről? Bosszantott már, hogy miután véget ért az utazásod, csak utána értesültél róla, hogy a közeledben fantasztikus kirándulási és programlehetőségek voltak?

A Safis startup gyára zsebbe gyömöszöli az idegenvezetőt

Engedd, hogy melléd szegődjön egy igazi szárnysegéd az utazásodon! Egy applikáció a Safis startup gyárából a Wingman, amely segít eligazodnod az adott ország szokásaiban, túrákat javasol számodra, hogy megtalálj minden fontos látnivalót, amely az adott városban fellelhető. Sőt, a Wingman, mint a személyes idegenvezetőd, mesél neked a város nevezetességeiről. Olyan helyeket, legendákat ismerhetsz meg, amelyekről még lehet, hogy a helyiek sem tudnak. A történeteket neves szinkronszínész meséli el neked angol vagy magyar nyelven. Nincs más dolgod, csak kiválasztani a téged érdeklő célpontot az applikáció folyamatosan bővülő kínálatából.

Az adott helyhez idegenvezetők és turisztikai szakemberek által összeállított túrák sokasága kapcsolódik, amelyet kreditekkel vásárolhatsz meg. Az alapján is mazsolázhatsz a kínálatból, hogy kivel utazol, mekkora a költségkereted és mit szeretnél csinálni: aktív kikapcsolódásra, romantikus programra, nevezetes helyekre vagy éppen gasztrokalandra vágysz.

A Wingman navigációja segít abban, hogy biztosan megtaláld az adott város legrejtettebb kincseit, legkülönlegesebb helyeit, és megismerd a legizgalmasabb történeteket is, amelyről az útikönyvek sem írnak. Sőt, olyan egyszerűnek tűnő, de idegen környezetben gyakran nagy kihívást jelentő feladatok megoldásában is segít az app, mint például hol találsz a tartózkodási helyed közelében mosdót, pénzautomatát, hogyan használhatod a közösségi közlekedést.

Elsőként Budapesten és Londonban kalandozhatsz, de rövidesen újabb városokkal bővül a kínálat. Kalandra fel! A Wingman legyen veled!

Safis, a startup gyár

Kapcsolódó cikkek

3+1 érv a digitalizáció fontossága mellett

3+1 érv a digitalizáció fontossága mellett

Hogyan segíti a vállalkozásokat a digitalizáció?

Digitális embereket alkothatunk a MetaHuman Creator segítségével

Valósághű digitális embereket alkothatunk percek alatt

Az idén megjelenő szoftver segítségével teljesen élethű embereket lehet létrehozni a böngészőben.

SEO, azaz keresőoptimalizálás: mit érdemes tudni erről

SEO, azaz keresőoptimalizálás: mit érdemes tudni róla

Az internet rengeteg módon megváltoztatta az életünket. Állj meg egy pillanatra és gondolj bele, hogyan is töltötted az idődet okostelefon, YouTube, emailek, Netflix és úgy egyáltalán, internet nélkül.