A legjobb sportfogadó oldalak Magyarországon

A legjobb magyar sportfogadó oldalakat mutatjuk be.
A legjobb magyar sportfogadó oldalak bemutatása

Magyarországon és egyébként a világ legtöbb részén az egyik legnépszerűbb szabadidős időtöltésnek a különféle szerencsejátékok, azon belül is a sportfogadó oldalak használata számít. Természetesen nem mindig létezett sportfogadás online, de ettől függetlenül is nagyon népszerűek voltak a fogadások Magyarországon már a 19. század végén, amikor még csak különféle lóversenyekre vagy éppen birkózó küzdelmekre fogadtak az emberek.

Aztán ahogy telt-múlt az idő, egyre több lehetőség tárult fel a magyar fogadók előtt, előbb megjelent a totó, a góltotó és a Tippmix megjelenése, végül eljött a kilencvenes évek vége és a 2000-es évek eleje, amikor megjelentek az online sportfogadó oldalak. Magyarország vonatkozásában a magyar fogadók számára mindig nagy kérdés volt, hogy mennyire lehet legálisan használni ezeket a platformokat, melyek a legális sportfogadó oldalak.

Nos, ezzel kapcsolatban egy egyértelmű Európai Uniós állásfoglalás óta nincs kérdés: a magyar sportfogadó oldalak és külföldi sportfogadó oldalak használata teljes mértékben jogszerű és a magyar állam semmilyen formában nem korlátozhatja a működésüket. Természetesen ezt nem veri senki nagydobra, de ettől még tény, hogy Magyarországon teljesen elfogadható a legjobb sportfogadó oldalak közé tartozó bet365, unibet vagy éppen 22bet használata és még akkor is így van ez, ha éppenséggel ha alternatív linkeket használunk. Ami viszont fontos tudnivaló, hogy adózási szempontból van különbség aközött, hogy a Tippmixen nyerünk pénzt vagy a bet365-ön. Ugyanis előbbi esetben nem kell adóznunk a nyereményünk után, utóbbi esetben viszont igen.

A megfelelő bukmékerek felkutatása

De melyek a legjobb sportfogadó oldalak? És egyáltalán melyek azok a magyar sportfogadó oldalak? Az utóbbi kérdésre könnyen megadhatjuk a választ, hiszen általánosságban azon sportfogadó oldalak platformjait nevezzük magyarnak, amelyek specifikusan nyitottak a magyar fogadók felé, tehát van magyar nyelvű felület, lehet forintban fizetni, vannak magyar mérkőzések és semmilyen formában nincsenek korlátozások a magyar fogadókkal szemben. Persze ezek többnyire külföldi sportfogadó oldalak, hiszen Magyarországon egyedül a Szerencsejáték Zrt. által szervezett Tippmixpro számít magyarnak, a többiek mögött külföldi tulajdonosi körök állnak.

De ez nem jelenti azt, hogy ezeknél a sportfogadás online felületen problémás lenne, hiszen napjainkban a szerencsejátékok világában különösen megbízhatónak számít egy bukméker, ahol mondjuk a Máltai Szerencsejáték Felügyelet vagy a Curacaói Szerencsejátékos Hatóság állítja ki az engedélyt. Akkor kell azon gondolkodnunk, hogy legális sportfogadó oldalak platformjain járunk-e, ha nem találunk arra vonatkozóan semmilyen bizonyítékot vagy információt, hogy van engedélye az adott cégnek, kitől kapta az engedélyét és így tovább.

Az online sportfogadó oldalak közül azok a leginkább népszerűek Magyarországon, amelyek nagyon népszerűek, tehát

● sokat lehetett már róluk hallani,

● teljesen magyar nyelvre optimalizáltak,

● lehet befizetést teljesíteni forintban és

● Magyarországról mindenféle kerülőút nélkül lehet regisztrálni.

Ezek azok a legfontosabb kritériumok, amelyek nélkül azért kevés bukmékernek van esélye bekerülni a legjobb magyar fogadóirodák közé. És ha ezek alapján végrehajtunk egy gyors szűrést, akkor is láthatjuk, hogy hatalmas az elérhető kínálat a magyar fogadók számára, hiszen rengeteg oldal felel meg ezeknek a feltételeknek.

Ami nekünk csak jó, hiszen így rengeteg oldalt tudunk aztán még megversenyeztetni olyan kategóriákban, mint az elérhető bónusz nagysága vagy az ingyenes fogadások elérhetősége. Mert azért tegyük hozzá, hogy napjainkban csak egy-két kivételesen népszerű oldal tud a piacon maradni akkor, ha nem kínál legalább 100%-os, 25-30 ezer forintot elérő belépési bónuszt. Aztán mivel a sportfogadás nagy része napjainkban már mobil eszközökön zajlik, az a fogadóiroda sem viszi sokra, amelyik nem érhető el mobil eszközön.

Az applikáció nem feltétel, de szakértőnk, Kollar Aladar (az életrajza itt olvasható) szerint egy magyar fogadó számára létfontosságú, hogy ha megnyitja mobilján az adott bukméker platformját, akkor egy tökéletesen optimalizált felületet kapjon, ahol mindent ugyanúgy meg tud csinálni, mint az asztali gépén.

Konkluzió

A fenti paraméterek figyelembevételével elmondhatjuk, hogy bebiztosítottuk a pénzünket, tehát tisztességes oldalon játszhatunk és fogadhatunk majd. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet tovább finomítani a keresési feltételeket a legjobb magyar sportfogadó oldalak nyomában, hiszen fontos az is, hogy milyen sportokra lehet egy adott oldalon fogadni, fontos az is, hogy milyen piacok érhetőek el, de például ma már nagyon fontos, hogy élő fogadás, live streaming és Cashout funkció is elérhető legyen egy bukmékernél.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a meccs közben biztosított statisztikák, a különféle gyakori promóciók vagy éppen a speciális fogadási esemény és e-sport fogadások elérhetősége is mennyire sokat nyom a latban. Pontosan ezért is szokták azt javasolni a különféle szakértők, hogy egyszerre akár 4-5 fogadási oldalon is legyen fiókunk, hiszen egyrészt így láthatjuk és kihasználhatjuk a kínálatban lévő különbségeket és egyben egy adott fogadási eseményre vonatkozóan megnézhetjük, hogy hol érhetőek el a legjobb szorzók.

Kapcsolódó cikkek

Az 5 legjobb ingyenes nyelvtanulós app

Az 5 legjobb ingyenes nyelvtanulós app

A nyelvtudás korunk egyik legfontosabb készsége, legyen szó akár karrierépítésről, utazásról vagy egyszerűen csak a kultúrák megismeréséről a nyelvtudás elengedhetetlen.

Nemzetközi szállítmányozás - kihívások kora

Nemzetközi szállítmányozás - kihívások kora

Az utóbbi néhány év eseményei számos kihívás elé állították a nemzetközi szállítmányozásban részt vevő piaci szereplőket.