3D nyomtatás gyerekeknek

3D nyomtatás a fókuszban: a PT legújabb nyári gyerektábora, a 3D konstruktőrök tábora 7–17 év közöttieknek szól.
3D nyomtatás gyerekeknek

A jövő elérhető közelségbe került: 3D nyomtatással nem csupán alkatrészeket pótolhatunk, ugyanis az orvosi célú felhasználás már emberi szerv reprodukcióját is lehetővé teszi. Sőt, tavaly megépítették az első, 3D nyomtatással készült házat is. Kisebb játékoktól komplett robotokig rengeteg eszközt alkothatunk a 21. század forradalmian új technológiájával, amelyet már oktatnak is. Ráadásul az sem baj, ha nem vagy még felnőtt, de érdekel a technika: a PEOPLE TEAM ugyanis új nyári tábort indít Kecskeméten – ez a 3D konstruktőrök tábora.

A PT 7 és 17 év közötti diákokat vár a júliusban és augusztusban induló egyhetes tábori turnusokra, amelyek ottalvósan és bejárósként is elérhetőek. Az egy hét alatt az RKS Magyarország együttműködésével megvalósuló 3D konstruktőrök táborában a gyerekek nemcsak testközelből szemlélhetik a 3D nyomtató működését, hanem meg is tanulják használni azt, valamint ők maguk is alkotni fognak. Mit szólnál hozzá, ha megtervezhetnéd álmaid játékát? Netán sütikiszúró formákat nyomtatnál ajándékba? Bármi is legyen a célod, amennyiben foglalkoztat a téma, szívesen hallanál a technikai hátteréről, és kipróbálnád, hogyan működik a gyakorlatban, akkor regisztrálj ide ide kattintva a PT egyik legizgalmasabb táborába! A PEOPLE TEAM szervezői haladnak a korral, ezért a tematikus tábori kínálatot is az érdeklődéshez igazítják. Idén, 2022-ben 17 szekcióval várják a 18 év alatti diákokat – ezeknek egyike a 3D-s tábor, de a művészetek, a mozgás és az angol nyelv iránt érdeklődők is megtalálják a számításukat a PT-ben. Tegyük fel, hogy téged a 3D modellezés hoz lázba, míg a barátaidat a filmes-, a kézműves- vagy a sporttábor mozgatja meg – még mindig érkezhettek együtt, és a délutánokat, illetve az estéket együtt tölthetitek, csak a délelőtti foglalkozások alatt lesztek a választott téma szerinti csoportotokban. Miért jó az, ha többen érkeztek a PT-be? Egyrészt kedvezményesen nyaralhattok, és amennyiben a bentlakásos táborozásra szavaztok, és kéritek, egy szobába kerültök. Másrészt a PT együtt jó igazán: az emlékek visszaidézése akkor szól a legnagyobbat, ha együtt élitek át a kalandokat. Szerencsére itt senki nem unatkozik, mivel még ha egyedül is érkezel, tuti megtalálod a társaságodat, akik nem hagynak szomorkodni. A gyerekeken felül erről a mindössze néhány évvel idősebb tanárok és tábori segítők, ún. mókusok (akiknek a többsége korábban maga is PT-s táborlakó volt) gondoskodnak.

Tanulj játszva és szórakozz okosodva a PT-ben! A https://legjobbtabor.hu oldalon diákok és tanárok táborozási tapasztalatait egyaránt elolvashatod. Küldd tovább a cikket szüleidnek, győződj meg róla magad is, milyen a PT, és legyen jó a nyarad!

Kapcsolódó cikkek

Computex 2023 Tajpej - mutatjuk, milyen a tajvani számítástechnikai kiállítás

Computex 2023 Tajpej - mutatjuk, milyen a tajvani számítástechnikai kiállítás

A Computex Taipei legnagyobb számítógépes és technológiai vásár a világon.

E3 expo Los Angeles - a gamer kánaán - E3 2023

E3 Los Angeles 2023 - a videójátékok jövője

E3 (Electronic Entertainment Expo) az USA-ban rendzett legnagyobb számítógépes játékexpo. Los Angelesben kerül megrendezésre és a gamer világ színe-java vesz részt.

Bemutatjuk a 30 éves BBS-INFO informatikai könyvkiadót

30 éves a BBS-INFO informatikai könyvkiadó

A Bártfai Barnabás által alapított vállalkozás 1992 óta foglalkozik könyvkiadással, amely 30 év alatt több mint száz könyvet jelentetett meg, s a kötetek darabszáma jelenleg már meghaladja a 600 ezer példányt.