MWC 2023 - a barcelonai mobilkommunikációs vásár

Az MWC Barcelona a világ legbefolyásosabb kiállítása a mobilkommunikációs ipar számára. 2019-ben 2400 kiállító, 8000 vezérigazgató és a mobilipar legfontosabb döntéshozóinak 59%-a gyűlt össze itt. Ez az a hely, ahol fontos kapcsolatokat hozhatnak létre a mobilkommunikációs iparág résztvevői!
MWC Barcelona 2023 - hozzuk a legfrissebb híreket!

Az MWC neve az évek során alakult ki. Eredete egy 1987-ben Brüsszelben megrendezett "Pan Europe Digital Cellular Radio" (a GSM mobil rendszer eredeti munkaneve) üzleti konferenciájára vezethető vissza.

A "GSM World Congress" elnevezést először 1990-ben használták, amikor az eseményt Rómában tartották. A következő néhány évben az esemény minden alkalommal egy új városba költözött, Nizzán, Berlinen, Lisszabonon, Athénon és Madridon át, majd 1996-ban Cannes-ban indult. Az eseményt Cannes-ban tartották egymást követő 10 évben, a név 2003-tól a "3GSM World Congress" lett.

2006-ban az esemény a Fira de Montjuic-ban került megrendezésre Barcelonában, a "Mobile World Congress" elnevezéssel először a 2008-as eseménynél találkozunk. A GSMA hosszú távú megállapodást jelentett be az esemény 2023-ig tartó barcelonai házigazdájaként.

A rendező, GSMA kiterjesztette az MWC márkát két másik szakkiállításra Sanghajban (Kína) (MWC Shanghai) és Los Angelesben (Egyesült Államok) (MWC Los Angeles, korábban MWC Americas), de a brand neve továbbra is a barcelonai eseményt jelenti.

Hogy hol szállj meg? Barcelonai hotelekről itt olvashatsz, az árakat megnézni, és szállásfoglalást intézni pedig a Booking.com -on tudod.

Érdemes egyszer a W Barcelona-ban megszállnod, ilyen jó kilátás Dubaiban sincs!

Kapcsolódó cikkek

Miniatűr konzol apró kezűeknek

Az egereknek is túl apró az új fejlesztésű nano konzol

A fejlesztő egy miniatűr játékot alkotott, ami annyira apró, hogy szinte eltűnik az emberi kézben.

Az Apple Vision Pro mindent összegez, amiért az Apple-t szeretjük, de veszélyt is hordoz magában

Az Apple Vision Pro mindent összegez, amiért az Apple-t szeretjük, de veszélyt is hordoz magában

A szakértők ünneplik az Apple új tech-szemüvegét, de vajon meddig tart a hype?

Wingcopter csomagszállító drón - minden csoda az égből érkezik!

Wingcopter csomagszállító drón - minden csoda az égből érkezik!

15 perc alatt repült át a Corona-tesztekkel a szállító drón Skóciába.