MWC 2023 - a barcelonai mobilkommunikációs vásár

Az MWC Barcelona a világ legbefolyásosabb kiállítása a mobilkommunikációs ipar számára. 2019-ben 2400 kiállító, 8000 vezérigazgató és a mobilipar legfontosabb döntéshozóinak 59%-a gyűlt össze itt. Ez az a hely, ahol fontos kapcsolatokat hozhatnak létre a mobilkommunikációs iparág résztvevői!
MWC Barcelona 2023 - hozzuk a legfrissebb híreket!

Az MWC neve az évek során alakult ki. Eredete egy 1987-ben Brüsszelben megrendezett "Pan Europe Digital Cellular Radio" (a GSM mobil rendszer eredeti munkaneve) üzleti konferenciájára vezethető vissza.

A "GSM World Congress" elnevezést először 1990-ben használták, amikor az eseményt Rómában tartották. A következő néhány évben az esemény minden alkalommal egy új városba költözött, Nizzán, Berlinen, Lisszabonon, Athénon és Madridon át, majd 1996-ban Cannes-ban indult. Az eseményt Cannes-ban tartották egymást követő 10 évben, a név 2003-tól a "3GSM World Congress" lett.

2006-ban az esemény a Fira de Montjuic-ban került megrendezésre Barcelonában, a "Mobile World Congress" elnevezéssel először a 2008-as eseménynél találkozunk. A GSMA hosszú távú megállapodást jelentett be az esemény 2023-ig tartó barcelonai házigazdájaként.

A rendező, GSMA kiterjesztette az MWC márkát két másik szakkiállításra Sanghajban (Kína) (MWC Shanghai) és Los Angelesben (Egyesült Államok) (MWC Los Angeles, korábban MWC Americas), de a brand neve továbbra is a barcelonai eseményt jelenti.

Hogy hol szállj meg? Barcelonai hotelekről itt olvashatsz, az árakat megnézni, és szállásfoglalást intézni pedig a Booking.com -on tudod.

Érdemes egyszer a W Barcelona-ban megszállnod, ilyen jó kilátás Dubaiban sincs!

Kapcsolódó cikkek

Wingcopter csomagszállító drón - minden csoda az égből érkezik!

Wingcopter csomagszállító drón - minden csoda az égből érkezik!

15 perc alatt repült át a Corona-tesztekkel a szállító drón Skóciába.

Különleges bakelit lemezborítók - mutatjuk, hol készültek (fotók!) - a fotós éveket tölt azzal, hogy a lemezborítók eredeti helyszíneit megtalálja

Különleges bakelit lemezborítók - mutatjuk, hol készültek (fotók!)

A zenekedvelő és fotós Alex Bartsch olyan helyszíneken készít fotókat, ahol a lemezborítók is eredetileg készültek.

Digitális Rubik-kocka a jövő játéka

Digitális Rubik-kocka a jövő játéka

Ha nem lenne elég izgalmas a hagyományos verzió, itt a digitális kijelzőkkel ellátott mása.