Soha nem látott növekedésre készül az iGlass

Az iGlass jövőre nagyobb hangsúlyt fektet a vásárlók lehető leggyorsabb kiszolgálására és 2022 első felében 320 százalékkal több iPhone kiegészítőt tervez értékesíteni, mint az idei év megegyező időszakában. Ez szám szerint 38 ezer terméket jelent jelent az idei 12 ezerhez képest.
Soha nem látott növekedésre készül az iGlass

Az iGlass már el is kezdte növelni a raktárkészletét, hogy a lehető legtöbb vásárlói igényt teljesíthessenek a lehető leggyorsabban.

Az iPhone-ok 13-as sorozata akkora népszerűségnek örvend, hogy egyes országokban (beleértve Kínát) a legelterjedtebb mobiltelefon. Magyarországon is sokan döntöttek az iPhone 13 vagy 13 pro megvásárlása mellett, ennek köszönhetően az iGlass 120%-os növekedést ért el egyetlen hónap alatt. Ennek azonban hátulütői is voltak, ugyanis előfordult, hogy 2-3 hetet is kellett várni egy iGlass üvegfólia kiszállítására.

Az iGlass az Apple sikerének következtében egyre bővülő vásárlói igények kiszolgálása érdekében 400%-kal kívánja kibővíteni raktárkészletét, hogy minden vásárló időben hozzá jusson a megrendelt kiegészítőjéhez.

Kapcsolódó cikkek

Statisztika: okostelefon függőség

Döbbenetes adatok az okostelefon használatáról

Az emberek 56%-a ébredés után rögtön a telefonhoz nyúl.

A mobilunk biztonsága nem luxus

A mobilunk biztonsága nem luxus

Amikor egy luxus kategóriájú készüléket használunk, ne feledkezzünk meg a védelméről sem.