Klímavásárlás télen: Ezért ilyenkorra időzítsd

Elsőre talán furcsának tűnhet télen klímavásárláson gondolkodni, amikor a legtöbben a karácsonyi ajándékok, illetve a lehető legmelegebb zokni megtalálásán fáradoznak.
Klímavásárlás télen - Ezért ilyenkorra időzítsd

Ám ez nem káprázat, valóban a tél a legideálisabb időszak erre a döntésre, ha jövőre nem szeretnél újra a forróság izzasztó karmai közé kerülni. És hogy miért?

Nincs sorbanállás!

Nyáron a hirtelen beálló kánikula miatt – mintha nem lenne tegnap – a klímaberendezésekre robbanásszerű kereslet jellemző, aminek következtében hosszú várólisták alakulnak ki. A klíma beszereléssel télen sokkal jobban járunk, ilyenkor kevesebb az érdeklődő, így a klímavásárlás során a szolgáltatók maximális odafigyeléssel és személyre szabott tanácsadással állnak rendelkezésünkre.

Készülj fel a következő nyárra időben!

A téli hónapok ideálisak arra, hogy előrelátóan cselekedve még időben felkészüljünk a következő nyárra. Amikor a meleg idő beköszönt, már csak élvezni kell a klíma jótékony hatásait, mivel a telepítés és a szervizelés már hónapokkal korábban megtörtént.

Nincs szezonális áremelkedés

A klímavásárlásnak nincs szezonja télen, így a kereslet csökkenésével párhuzamosan általában kedvezőbb árakat is találhatunk. Több szolgáltató is különféle téli akciókkal és kedvezményekkel csábít, amelyek kihasználásával jelentős összegeket takaríthatunk meg.

Több idő a választására

A kánikula kellős közepén gyors döntéseket hozni nem mindig a legjobb ötlet, ilyenkor egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: ne szenvedjünk többet a hőségtől. Télen azonban bőven van időnk átgondolni, milyen típusú klímát szeretnénk, és melyik illik leginkább az igényeinkhez.

Villámgyorsan a helyén a klíma
Télen a klímaberendezéseket gyorsabban és hatékonyabban telepítik a szakemberek, hiszen a kereslet alacsonyabb, kevesebb elfoglaltságuk akad, mint a csúcsidőben. Nem kell hetekig vagy hónapokig várakozni, hamarabb tudnak velünk foglalkozni. És így mire beköszönt a nyár, semmi dolgunk, csak elégedetten hátradőlni.


Kapcsolódó cikkek

2500 múzeumot járhatunk végig a Google segítségével

2500 múzeumot járhatunk végig a Google segítségével

A világ művészetkedvelői megkönnyebbülten fellélegezhetnek: anélkül, hogy elhagynák a házat, mostantól világszerte 2500 múzeumot látogathatnak meg, és ráadásul addig maradhatnak ott, ameddig csak akarnak.

Amikor eltakar a virtuális valóság: megérkezett a “diminished reality”

Amikor eltakar a virtuális valóság: megérkezett a “diminished reality”

Virtuális szemüvegpróbára és lakberendezési tervekhez is használhatjuk.

Élsportból az üzleti életbe - egy vérbeli csapatkapitány: Klie Ferenc

Élsportból az üzleti életbe - egy vérbeli csapatkapitány: Klie Ferenc

Utolsó csere volt, aki még sapkát sem kapott a vízilabda csapatban, de utánpótlás válogatott lett, és éveket játszott a magyar első osztályban a Senso-Media Zrt. kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója.