7 menő dolgot kell tenned, ha a CES-en vagy Las Vegasban

A CES a világ legbefolyásosabb technológiai eseménye, ahol bemutatják az áttörést jelentő technológiákat és a globális innovációkat. Itt kötnek üzletet a világ legnagyobb márkái, itt találkoznak új partnerekkel, és itt lépnek színpadra a legélesebb újítók.
7 menő dolgot kell tenned, ha a CES-en vagy Las Vegasban

A CES, amely korábban a Consumer Electronics Show rövidítése volt, a Consumer Technology Association éves kiállítása. A Las Vegas Convention Centerben januárban megrendezett esemény mindenki számára fontos esemény, akiket érdekel a technológia és a fejlesztések világa.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány ötletet azzal kapcsolatban, hogy mik azok a dolgok, amiket mindenképpen meg kell tenned a CES ideje alatt. Az ötletek egy része természetesen arra vonatkozik, hogy magán a kiállításon melyek azok a lehetőségek, amelyeket nem szabad kihagyni. De bemutatunk néhány olyan látnivalót is, amelyet semmiképpen nem szabad elszalasztani, ha már egyszer Las Vegas-ban jársz. A listánk tehát a következő:

Nézd meg a legújabb és legnagyszerűbb elektronikai termékeket!

A CES alapvető célja, hogy bemutassa a leginnovatívabb elektronikai eszközöket, amelyek a közelebbi és távolabbi jövőben meghatározzák a fejlesztéseket. Semmiképpen nem érdemes kihagyni ezeket. Látogass meg minél több standot, és nézd meg a hihetetlen, sokszor futurisztikusnak tűnő innovációkat. A vállalatok itt egyrész bemutatják azokat az új termékeket, amelyeket a következő hónapokban szeretnének piacra dobni. Emellett sokszor olyan újdonságok is helyet kapnak, amelyekben az elkövetkező évek technológiáját használják, és amelyekből egyelőre egy-egy bemutató darab készült csak.

Találkozz az iparág vezető szakembereivel!

A résztvevőknek lehetőségük van arra, hogy a rendezvényen szemtől szemben találkozzanak a partnerekkel, ügyfelekkel, a médiával és a politikai döntéshozókkal. A résztvevők rengeteg találkozón vesznek részt a CES-en, ami azért is fontos, mivel a személyes találkozók kulcsfontosságúak az üzleti kapcsolatok sikeres kiépítéséhez és fenntartásához. Érdemes tehát minél több emberrel kapcsolatba kerülni, hiszen a későbbi szakmai sikerek kulcsa is lehet ez. Ezen kívül előadásokon is részt vehetsz, ahol minden évben változatos témákkal ismerkedhetsz meg. Az előző években szó volt többek között például a közlekedés és a technológia kapcsolatáról, a fogyasztói élmény fejlődéséről, vagy akár a sportfogadás jövője.

Építs kapcsolatokat a vezető elektronikai vállalatokkal

Ha valaki részt vesz a CES Las Vegas kiállításon, akkor ez kiváló lehetőséget teremt arra, hogy személyes megbeszéléseken vegyen részt számos vállalat, fejlesztő, szakember részvételével. Ezeket a megbeszéléseket előre meg lehet tervezni, és kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy tovább építsük a szakmai kapcsolatainkat.

Látogass el a Fermont Street-re!

A Fremont Street talán a legismertebb szórakoztató központ és bevásárlóközpont a város szívében. Számos izgalmas program vár itt rád. Megnézheted a csodálatos fény showt, kipróbálhatod a kaszinók kínálta izgalmakat. Emellett pedig számos izgalmas rendezvény is vár, hogy még tartalmasabban tölthesd el itt az idődet. A Fremont Streeten megtalálhatóak a nagy, klasszikus kaszinók, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. Az izgalmakat pedig valamelyik szabadtéri bárban pihenheted ki.

Neon Múzeum

A Neon Múzeum eredetileg a "neon csontkert" volt, egy elkerített udvar, ahol a Strip számos neonreklámját tárolták, miután eltávolították őket a felújított vagy felrobbantott kaszinókból. A múzeum melletti "csontkertben" mintegy 120, többnyire a YESCO vállalat által az 1950-80-as években készített tábla található. Egy vezetett túra során a látogatók megismerhetik a jelek tervezésének és technológiájának trendjeit, amelyek hatalmas szerepet játszottak Vegas történelmében. A múzeumban található a La Concha, egy régi motel átköltöztetett előcsarnoka is, amelyet megmentettek a lebontástól, és most látogatóközpontként szolgál. Ha már eleged van a kaszinókból és bárokból, akkor ezt a helyet tedd az útiterved első számú célpontjává.

Las Vegas Strip

A világ számos legnagyobb szállodája, kaszinója és üdülőhelye található a Strip-en, amely a korabeli építészetéről, fényeiről és a látnivalók széles skálájáról ismert. Szállodái, kaszinói, éttermei, lakómagaslatai, szórakoztató kínálata és a város látképe a világ egyik legnépszerűbb és legikonikusabb turisztikai célpontjává tette a Stripet, amely Las Vegas gazdaságának egyik motorja. Itt található a város számos kaszinója, így biztos lehetsz benne, hogy izgalmas szórakozásban lesz részed. A Las Vegas Strip jól ismert szalonjairól, showtermeiről, színházairól és éjszakai klubjairól. A Strip legtöbb látványossága és showműsora a szállodák kaszinóiban található. A Stripről látható népszerűbb ingyenes látványosságok közé tartoznak a Bellagio szökőkútjai, a The Mirage vulkánja, valamint a Caesars Palace-ban található Fall of Atlantis és Festival Fountain. Számos Cirque du Soleil showműsor is megnézhető itt. Emellett rengeteg neves művész is fellép itt.

The Strat

A legjobb Las Vegas-i látnivalókért látogass el a The STRAT Hotel, Casino & SkyPod szállodába. Liftezz fel a SkyPod, az Egyesült Államok legmagasabb, szabadon álló kilátó tornyának, az 1149 láb magasan fekvő tetejére, ahol esélyt kapsz a szívdobogtató, adrenalint növelő izgalmas látványra, amelyeket Vegas kínál. A SkyPod rengeteg izgalmas programot biztosít, beleértve a szelfi állomást, a beltéri és kültéri kilátó teraszokat, valamint a gyors harapnivalóktól a díjnyertes finom ételekig terjedő kínálatot, mindezt látványos kilátással.


Forrás: sajtóközlemény, 2016. november 5.

Kapcsolódó cikkek

Computex 2023 Tajpej - mutatjuk, milyen a tajvani számítástechnikai kiállítás

Computex 2023 Tajpej - mutatjuk, milyen a tajvani számítástechnikai kiállítás

A Computex Taipei legnagyobb számítógépes és technológiai vásár a világon.

Gamescom Köln 2024 - a számítógépes játékok és videójátékok hatása társadalmunkra és gazdaságilag

Gamescom 2024, Köln

Nemcsak gamereknek szól, hanem mindenkit bevon az együttgondolkodásba a Gamescom, a számítógépes és videójátékok vására Kölnben.